Beginnen, MTB

Confession Time!

Het is al een tijd geleden dat ik iets geplaatst heb, ik heb in de tussen tijd wel wat gefietst. Zelfs een hele gave rit van 30km! Echter door wat energieproblemen fysiek en geestelijk is alles even op een lager pitje komen te staan.

Ik zit vol leuke ideeën echter door het heen en weer reizen en fulltime werken is het vaak lastig plannen waardoor het nu in het najaar allemaal niet zo wil lukken zoals ik het zou willen. Dit resulteert in te veel op de bank kruipen en vroeg het bed in omdat ik te moe ben. Een vol hoofd en moeite om deze zelf te legen. Mijn motivatie help ik dan zelf om zeep om überhaupt iets te gaan doen en dat is natuurlijk heel jammer.

Tel daar ook nog eens een flinke griep bij op en je snapt dat ik daar erg chagrijnig om word.
Omdat ik het zeker niet wil ‘opgeven’ moet ik het voor komende winter op een andere manier aan gaan pakken. Qua planning om op pad te gaan is nu dubbel lastig en thuis heb ik geen fiets om iets te doen. De sportschool kan ik nu wel roepen maar in mijn eentje zie ik dat niet zitten.

Hierop kwam Alex met het idee om de fiets inclusief taxc bij mij neer te zetten zodat ik hier binnen een basis conditie kan opbouwen gewoon in mijn eigen woonkamer. Geen drempels om op te stappen gewoon in de avond thuis. (Dus ook geen uitvluchten meer 😉 )

Collage 2016-10-13 17_27_34

Zodra alles klaar staat zal ik jullie laten weten hoe het gaat!

Leave a Reply

Required fields are marked*