Beginnen, MTB

Klimmen met de fiets

De helm is binnen dus dacht vriendlief wel een route te rijden met wat meer technische stukken.

Hiervoor gingen we een ander stuk rijden dan we de afgelopen keren hadden gereden, het begon leuk met wat los zand waar ik echt niet goed in ben en wat leuke sluip door kruip door routes.

Ineens draait hij links een tja heuvel op 😳. Tuurlijk dacht ik en er achteraan…

image

Uhm tja dat is dus niet even er achteraan haha, niet goed geschakeld en niet meer vooruit komen. Die had ik niet zien aankomen. Dan sta je ineens stil en moet je verder lopen, met je fiets in je hand. Een beetje pissig kwam ik boven en m’n vriend moest daar wel om lachen wat ik op dat moment niet direct kon waarderen.

Niet alleen m’n conditie of kracht moet aan gewerkt worden… Technisch gezien moet ik ook nog het een en ander leren.

 

Leave a Reply

Required fields are marked*